Laatste Nieuws

Poiesz jeugd sponsor actie

Poiesz jeugd sponsor actie

De 13e Poiesz Jeugd Sponsor Actie begin morgen weer en de Volleybal vereniging Makkum mag hieraan meedoen!!

Wij willen dus iedereen vragen om Jeugd Sponsor Munten voor onze club te sparen en om te stemmen op de vereniging via deze link www.poiesz-supermarkten.nl/toolkit/jsa-stemactie. zodat de vereniging kans maakt op 500 extra munten en u kans maakt op een waardebon van de Poiesz van €100!

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van Volleybal vereniging Makkum staat dit jaar: om zo veel mogelijk nieuwe wedstrijdshirts te kunnen aanschaffen voor de ABC-jeugd. De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren.
Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten, bij elke €10,- aan boodschappen of extra munten bij wekelijkse aanbiedingen. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van Volleybal vereniging Volleybaljeugd Makkum is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Witmarsum.


Mocht u in een ander filiaal uw boodschappen doen maar wel graag de Volleybal vereniging willen steunen dan kunt u de munten inleveren bij :
Gretha Huisman clubcoördinator actie's van de volleybal vereniging ( Ds L Touwenlaan 28, Makkum) 
of in de sponsormunten-bus die op vrijdagavond in de sporthal staat wanneer er volleybal wedstrijden van de vereniging worden gespeeld.
De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 12 februari t/m 8 april 2018 bij Poiesz supermarkten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Volleybalvereniging Makkum
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Search