Lidmaatschap

Lidmaatschap

Volleybal vereniging Makkum  heeft 4 senioren- en recreantenteams en een jeugdafdeling, waarin rond de 4 teams actief zijn.Alle leden worden gebonden door twee dingen: het plezier in volleybal én de gezelligheid van de volleybalclub. We maken onderscheid in de volgende groepen:

• Regioteams (van 2e klasse t/m 4e klasse)
• Jeugdteams (onder de 18 jaar)
• Recreantenteams (alleen trainen en met competitie )

Proeftrainen
Als je wilt kijken of Volleybal vereniging Makkum  de club is die bij je past, kun je drie keer vrijblijvend meetrainen.
Voor meer informatie neem dan per mail contact op met het secretariaat. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Aanmelden lidmaatschap

Vraag via het secretariaat het aanmeldingsformulier op om lid te worden.

Lidmaatschap beëindigen

Indien een lid zijn of haar lidmaatschap wenst te beëindigen dan kan dit alleen zoals in de statuten staat vermeld  schriftelijk (mag per email) bij de ledenadministratie. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) voor 15 juni voorafgaande aan het nieuwe seizoen.Van een afmelding krijgt u altijd een bevestiging terug.

Wanneer je het lidmaatschap na deze datum opzegt, ben je de helft van de contributie van het afgelopen seizoen verhoogd met € 20, verschuldigd. Als je het lidmaatschap opzegt na 30 september, ben je de volledige contributie van het nieuwe seizoen verschuldigd alsof je lidmaatschap gewoon doorloopt.

Contributie 

contributie bedragen  seizoen 2019-2020

 

1x trainen 

2x trainen 

 Senioren teams

 €229.00

+ €90.00

 ABC jeugdteams

 €169.00

+  €55.00

 CMV

 €125.00

+ €42.50

 Recreatie

 €142.50

 

 recreatie met competitie

 €201.50

 

 

De contributie is verschuldigd vanaf het moment van aanmelding en wordt geïnd in 8 termijnen (september t/m mei voor een heel contributiejaar, latere aanmeldingen worden berekend en aangepast). Voor het innen van de contributie dient u een machtiging af te geven.

De contributie is afhankelijk van het team waarin een speler is ingedeeld en niet op basis van de leeftijd van desbetreffende speler.

De contributie bedragen zijn incl het compentiedeel met uitzondering van de recreatie.

De contributiebedragen zijn excl € 15,00 voor competitiespelende leden voor het kledingfonds en excl €15,00 voor de Grote Club Actie loten.

 

Search