Bestuur

Bestuur

Bestuur

De vereniging wordt geleid door het bestuur. Het bestuur bestaat uit het dagelijk en algemeen bestuur. De bestuursleden doen dit op vrijwillige basis. Tijdens de Algemene ledenvergadering worden de vertegenwoordigers door de leden gekozen voor een periode van 3 jaar. Het dagelijks bestuur stuurt naast de commissies het wedstrijdsecretariaat, materiaalbeheer, de ledenadministratie, vrijwilligerscoordinator en scheidsrechterscoordinator aan. Bij de algemene bestuursvergaderingen schuiven de algemeen bestuursleden (de voorzitters van de commissies) aan.

Om contact op te nemen middels e-mail kunt op recht op onze contact pagina.

Hoofdbestuur

Functie Naam E-mail
Voorzitter  Timen Nieuwhuis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Ellen de Vries Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(Wedstrijd ) secretaris Gretha Huisman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie Ellen de Vries Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurslid CMV jeugdzaken Nynke Bouwhuis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
     
Activiteitencommissie Nynke Bouwhuis & Riny van der Vliet  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
     

Search