AVG

AVG

AVG

Zoals jullie mogelijk hebben vernomen is per 25 mei 2018 de AVG (algemene verordening persoonsgegevens) van kracht gegaan. Deze wetgeving is ook voor onze vereniging van toepassing.

Een belangrijke maatregel is onder andere dat wij aantoonbaar moeten hebben dat jullie als leden akkoord gaan met de verwerking van jullie persoonsgegevens [i]. Wij gebruiken deze gegevens voor de leden- en financiƫle administratie, maar ook voor communicatie naar jullie toe.

Volleybalvereniging Makkum bewaart de gegevens zorgvuldig in het ledenadministratiesysteem, beveiligd met een wachtwoord. Je hebt het recht om inzage te krijgen welke gegevens wij van jou bewaren. Ook heb je het recht om persoonsgegevens te verwijderen (zolang dit niet ter belemmering is van de uitvoering van je lidmaatschap). Hiervoor kun je contact opnemen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

[i] Persoonsgegevens zijn gegevens die direct herleidbaar zijn aan een persoon zoals naam, adres, email, telefoon rekeningnummer.

Search