Laatste Nieuws

Scholenvolleybal toernooi 2018

Afgelopen zaterdag 24 maart was het dan zover: Het Scholenvolleybal Sneek.

Onze jongste leden hadden hun klasgenoten gemotiveerd om mee te doen. Zij lieten hen zien hoe leuk volleybal is en waarom zij hun sport zo graag spelen. Zodoende was er van elke school wel een team.

De populier

Tirza en Ilse vormden samen met Yohna en Thijs het team van De Populier. Zij speelden niveau 3. Met veel plezier en passie werden er wedstrijden gewonnen en verloren. Zij eindigden 2de in de poule.

St. Martinus

RK Daltonschool St.Martinus Makkum had 2 teams.

Team 1 speelde niveau 2. 
Marloes, Feike en Jildou kregen Marrit in hun team. Samen speelden zij met grootst mogelijke inzet en wisten het leuk te doen. Ook Marrit werd goed in het spel betrokken. Zij eindigde in een poule van niveau 2 op de 3de plaats.

Team 2 speelde niveau 4.Sofie en Denise mochten met 3 oudere meisjes uit groep acht het proberen in niveau 4. En dat is best wel een hoog niveau als je niet op volleybal zit. Sasja, Franka en Lotte werden door Sofie en Denise goed aangestuurd, en deden het heel goed. Plezier staat daarbij voorop en meedoen is belangrijker dan winnen.

CBS de Ark

CBS de Ark had liefst 5 teams.

Team 1 speelde niveau 2. Damian, Renske en Janna hadden Klaas en Joanna meegenomen. Zij hadden sterke tegenstanders maar dat deerde niet. Met een lach op het gezicht, speelden zij de sterren van de hemel.

Team 2 bestond uit 4 meisjes die alle 4 bij ons lid zijn: Mare, Meike, Anke en Inge. Deze laatste speelt eigenlijk een niveau lager maar zij deed het erg goed. De andere 3 hielpen haar als dat nodig was.

Team 3 bestond ook uit 4 leden. Zij moesten vroeg uit de veren en helaas was Klaske Femke ziek. Zij werd vervangen door Mare nu dus samen met Marije, Nynke en Anne-wietske .Met 4 vrouw sterk deden zij het erg leuk. Zij eindigden als 2de in de poule.

Team 4 speelde in niveau 6. Het hoogste niveau, waarbij je om het kampioenschap strijdt. Jildou, Lilli en Femke mochten samen spelen met Anne en Guusje. Er werd in een piramide vorm gespeeld. Omdat zij 1 van de eerste 2 wedstrijden verloren mocht dit vriendinnenteam strijden om de 10de t/m 17de plaats. Uiteindelijk werden zij 11de van totaal 25 teams

Team 5 van de Ark was een talententeam: Xia, Atsje Lente, Dominique en Shanoa. Ook zij spelen niveau 6 en enkelen kunnen ook al bovenhands serveren. Na 2 keer winst konden zij gaan voor plaats 1 t/m 9. Na nog een keer 2x winst mochten zij gaan voor plek 1 t/m 3. Ja dan wordt het wel erg spannend. Uiteindelijk wisten zij alle wedstrijden te winnen en werden zij kampioen van het scholenvolleybaltoernooi. Zij gingen naar school terug met een prachtige beker en zij kregen allemaal een mooi T-shirt van CMV scholenvolleybal kampioen 2018! Kortom een mooi geslaagd toernooi voor iedereen.

Zodra de foto's van de andere teams binnen zijn zullen we deze erbij plaatsen.

Lijkt het je leuk om een keertje vrijblijvend mee te doen met een volleybal training om te zien of deze leuke sport ook wat voor jou is neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Search