Vanaf 6 jaar kun je bij VVM volleyballen!

Vanaf 6 jaar kun je bij VVM volleyballen!

Als je het leuk vindt om te volleyballen of je wil graag leren volleyballen om zo wedstrijden te spelen, dan kan dat bij VVM. 

Teamindeling jeugd | De teamindeling van de jeugd wordt gemaakt door de trainers en de coaches. Dat doen zij op basis van een enquête die je zelf invult, in combinatie met beoordelingen van de trainers en coaches. Zij kunnen goed inschatten wat je kunt en hoe snel je leert. Aan het einde van het competitieseizoen (april) wordt de teamindeling voor het nieuwe seizoen gemaakt, die in mei bekend wordt gemaakt. Jeugdteams die competitie spelen, spelen per seizoen eerst een najaarscompetitie van september tot en met december en een voorjaarscompetitie van januari tot en met april. Teams kunnen wijzigen in de kerstvakantie, dus als jij ambitie en talent hebt kun je in overleg doorgroeien. 

Teamindeling senioren | De teamindeling van de senioren wordt in overleg met het bestuur, de leden van de teams en de trainers gedaan. Op deze manier proberen we een gezonde en een prettige vereniging te houden.

  • Het bestuur kijkt wat het beste voor de vereniging is.
  • De trainer kijkt of je het niveau wel hebt om mee te trainen.
  • Het team kijkt of je ook in het team past. 

Jongste groepen 6-12 jaar: Cool Moves Volley | Volleybal is technisch best een moeilijke sport om te leren. Daarom is er voor kinderen van 6 tot 12 jaar een spelvorm bedacht waarin je spelenderwijs leert volleyballen. Ook bij VVM leer je op deze manier volleyballen. Dit heet Cool Moves Volley en is erg leuk. Het begint met gooi-/vangspelletjes en het eindigt met écht volleybal zoals volwassenen het spelen, met springen en smashen.
De leden die in hun laatste CMV jaar zitten proberen we twee keer in de week trainen aan te bieden.

Jeugd 12-18 jaar: Voor deze teams proberen we ook twee maal per week training te verzorgen. 

 We stimuleren dat spelers met talent in hogere teams extra trainen. Dus als je hogerop wilt, en de trainers zijn het daar mee eens dan kun je altijd in een hoger team meetrainen of spelen. Deze extra 3e training kan kosteloos gevold worden.

Search