Laatste Nieuws

Zoeken

Laatste nieuws

15 januari 2022
06 december 2021
Laatste ouder kind toernooi met Rosé.

Laatste ouder kind toernooi met Rosé.

Afgelopen vrijdag was het dan toch zover, de allerlaatste training van het door Corona geteisderde volleybal seizoen. Toen we niet meer mochten trainen in de zaal zijn we door gegaan met trainingen op het kaatsveld en op andere door Rosé bedachte locaties.
Ook na het officiele eind van het seizoen gingen de trainingen door maar helaas moest het toch eens eindigen en was vrijdag 02-07 was de allerlaatste training.

Rosé had voor de allerlaatste keer een leuke middag bedacht voor de kinderen en hun ouders. Allerlij leuke oefeningen en spelletjes en konden we voor het eerst het opblaasbare veld gebruiken. 
Het was weer leuk om de kinderen in de zaal te zien en veel plezier te hebben en aan de ouders te zien hadden zij het ook naar hun zin.

Jammer genoeg was dit ook de allerlaatste training van onze CMV trainster Rosé Buskermolen. Na 8 jaar de kleintjes de basis technieken bij te hebben gebracht en de liefde voor het spel te hebben bijgebracht gaat ze wat anders doen.
Hierbij willen we jou enorm bedanken voor je entousiasme Rosé en je leuke manier van training geven. Wij en de kinderen zullen je enorm missen en wensen je het allerbeste toe.

Search