Laatste Nieuws

Gevolgen Corona voor het volleybalseizoen van VVM.

Hierbij een kleine update betreffende het lopende volleybalseizoen:
De nevobo heeft besloten dat alle competities vanaf de topdivisie en lager zullen worden stopgezet en dus ook niet worden hervat.
Door het per direct stopzetten van de competities, worden er in het huidige seizoen *geen* teams kampioen. Er is momenteel nog geen besluit genomen over de competitie-indelingen voor het seizoen 2020-2021.
Kijk op https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/03/18/competities-topdivisie-en-lager-gestopt voor meer info hierover.

We hopen dat er een goede oplossing komt en we binnen de vereniging kunnen gaan schuiven met de teams zodat ieder team in een goede klasse kan gaan spelen volgend seizoen, of dat de mogelijkheid er nog komt om pd wedstrijden te spelen voor in dit geval dames 3.
Wanneer we hier meer over weten laten we dit uiteraard weten.

Vanaf het moment dat er weer gesport kan worden in Nederland, zal de Nevobo trachten toernooien te organiseren om het zaalseizoen op een mooie manier af te sluiten.

Voor nu weten we dat de trainingen in ieder geval t/m 6 april niet doorgaan. Zodra we meer weten over het wel of niet kunnen hervatten van de trainingen zullen wij jullie hierover informeren.

Evenementen die voorlopig in de agenda blijven staan zijn:
-Kwalificatietoernooien ABC jeugd.

Helaas hebben wij als bestuur nu de beslissing ook genomen om de geraniumactie zoals die normaal zou zijn eerst niet door te laten gaan.
Dit heeft ermee te maken dat de komende tijd erg onzeker is en we niet weten hoe alles gaat komen. We willen hierbij het risico niet lopen straks met een vrachtwagen vol geraniums te zitten zonder ze te kunnen verkopen. We zullen kijken of we hier een andere opzet voor dit jaar voor kunnen maken, zoals bv alleen geraniums op bestelling. Mochten we hier meer info over hebben dan laten we dit ook weten.
Ook het vriendentoernooi wat voor eind april op het programma stond zal eerst niet doorgaan.

Mochten er vragen zijn, laat het weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Met vriendelijke groet,
Het bestuur volleybal vereniging Makkum

Search